- aangenaam -

Identiteit

BEFAD, de alleskunner op gebied van administratie en fiscaliteit.

Ramon Bressers

Ramon Bressers is sinds 2009 volledig zelfstandig maar begon BEFAD in 2002. 20 jaar ervaring is natuurlijk niet iets, maar Ramon bevindt zich al sinds 1996 in de wereld van de (bedrijfs-)administratie en de fiscaliteit. 

Na het volgens van de MEAO haalde hij onder andere het PDL (praktijkdiploma loonadministratie) en volgde hij de opleiding MBA (moderne bedrijfsadministratie). Kers op de taart van zijn studie carrière was de HBO opleiding Bedrijfsadministratie.  

 

BEFAD, ontwikkelen en doorgroeien

Blijven ontwikkelen is volgens de filosofie van Ramon onvermijdelijk, “je dient natuurlijk altijd bij te blijven met de actualiteiten en de veranderingen binnen het belastingstelsel”. 

Ramon, en daarmee BEFAD, probeert zich niet persé via opleidingen door te laten groeien. Differentiatie ten opzichte van andere dienstverleners is waar BEFAD op inzet. BEFAD doet dit onder andere op het gebied van Nalatenschapsbegeleiding (erfrecht, testamentair-executeurschap). Natuurlijk zijn (en worden) op het gebied van differentiatie de benodigde opleidingen en cursussen afgerond.

Wellicht heeft u een vraag die op deze website niet is beantwoord of wilt u juist een taak uitbesteden maar trof u deze niet aan op de pagina ‘Dienstverlening’, aarzel dan niet om contact op te nemen met BEFAD. Er wordt altijd naar een passende oplossing voor u of uw bedrijf gezocht.